Projektledare / Projektchef

Är du en prestigelös och passionerad projektledare/projektchef som söker nästa utmaning i karriären?

Med en stark tillväxtfas och flera spännande projekt i pipen söker vi nu en dedikerad projektledare/projektchef som kan ansvara för samtliga projekt och ro dessa i hamn. Är du handlingskraftig, ansvarsfull och street smart samt trivs i en entreprenöriell miljö - då är det här tjänsten för dig!  

Om Ankarhagen

Ankarhagen ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Bolaget grundades 2011 och innehar idagsläget ett trettiotal fastigheter med cirka 450 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om 95 000 kvm. Dessa är belägna i Stockholm samt de snabbast växande regionstäderna i Mellansverige. Det är ett affärsdrivet, opportunistiskt och transaktionsintensivt fastighetsbolag med hyresgästen i fokus. Bolaget utvecklar även outnyttjad tomtmark och bygger nya lokaler åt sina kunder. Med effektiva, flexibla och hållbara lokallösningar bidrar Ankarhagen till en hållbar företags- och samhällsutveckling.

Strategin är nu att öka expansionstakten framgent samt öka fokus på hållbarhetsfrågor och bedriva målinriktad fastighetsutveckling som ett naturligt komplement till fortsatta fastighetsförvärv. Därför söker vi nu fler kompetenta kollegor till teamet!

Din roll som Projektledare/ Projektchef

I rollen som projektledare/projektchef har du det yttersta ansvaret att säkerhetsställa uppföljningen och genomförandet av bolagets alla projekt, från mindre anpassningar till nyproduktion av exempelvis industrihallar. Detta är en central roll där du har ett uttalat ägandeskap för samtliga projekt. Projekten varierar i storlek, från 1 - 35 Mkr, beroende på omfattning och typ av projekt. Arbetsuppgifterna går bland annat ut på att se till att man följer både budget och tidsplan samt samordna med passande interna och/eller externa projektgrupper för respektive uppdrag. Detta innebär i sin tur att upprätthålla och expandera Ankarhagens nätverk med befintliga såväl som nya konsulter och byggare.

Du utgår från huvudkontoret i centrala Stockholm men förväntas resa i tjänsten från tid till annan. Vidare rapporterar du till bolagets fastighetschef.

Arbetsuppgifter i urval:
  • Inhämta och vara en kritisk granskare av offerter
  • Framtagande av projektkalkyler och presentation av dessa
  • Ständigt utvärdera ny digital teknik samt implementera dessa

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du antingen har en bakgrund som teknisk förvaltare eller projektledare. Du förväntas vara självgående från start vilket förutsätter att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare samt kan redovisa projekt av större karaktär.

Som person är du resultatorienterad, ansvarstagande och handlingskraftig. Du trivs i en snabbfotad organsiation, gillar förändring men kan också bidra med struktur. Vidare är du pragmatiskt i ditt arbetssätt och agerar med hög integritet. Vi förväntar oss att du kan bidra med dina tidigare erfarenheter och att du samtidigt är nyfiken på nya utmaningar och ett ständigt lärande.  

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Ankarhagen med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Madlene Pettersson, 072-358 16 60 eller madlene.pettersson@croisette.se.


Söker ni lokal i Mälardalsregionen?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER