NOVEMBER 2022

Ankarhagen anställer analytiker i Stockholm

Ankarhagen anställer analytiker i Stockholm

Ankarhagen anställer Erik Lilliecreutz som analytiker till Stockholmskontoret. Eriks huvuduppgift blir att arbeta med bolagets förvärv av fastigheter.

Erik är utbildad fastighetsekonom från Karlstads universitet och kommer senast från Magnolia Bostad, där han har arbetat med affärsgenerering.

Det som tilltalade Erik med Ankarhagen är den tillväxtresa, med den höga ambitionsnivån, som bolaget befinner sig på just nu.

- Vi är glada att kunna välkomna Erik som det senaste tillskottet till vårt team, Erik kommer att spela en viktig roll när vi tittar på nya objekt och med det ytterligare förstärka vår förvärvsprocess, säger Markus Sjövall, VD och koncernchef

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies