Karlskoga

Fotbromsen 4

Fastighet belägen i Karlskogas handels och bostadsområde Storängen. Näromgivningen utgörs av lättindustri, handel och kontor och bostäder. Byggnaden har är luftig med generös takhöjd och bra skyltläge. För närvarande bedrivs Padelverksamhet men lokalerna har även stor potential för andra användningsområden.

Just nu: 1 Ledig Lokal

3 200 m²

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som grundades 2011 med affärsidé att förvärva och förädla kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Idag uppgår fastighetsbeståndet till ca 110 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 39 fastigheter belägna i Stockholm och de snabbast växande regionstäderna i Mellansverige.

Kort fakta
FASTIGHET
Fotbromsen 4
Ort
Karlskoga
Adress
Finnebäcksvägen 4
Storlek (kvm)
3 210
MARK (kvm)
9 952
HYRESGÄSTER
WAP

Hitta till fastigheten

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies