Karlskoga

Gaspedalen 1

Fastigheten är belägen på Storängens handelsområde. Byggnaden är uppförd på en pålad grundplatta med en stomme i stål. Fasaden är beklädd med plåt och samtliga fönster utgörs av 2-glasfönster. Byggnaden inrymmer butikslokal för hyresgästen Dollarstore, som etablerade sin verksamhet i lokalerna 2014.

Just nu: 1 Ledig Lokal

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som grundades 2011 med affärsidé att förvärva och förädla kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Idag uppgår fastighetsbeståndet till ca 110 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 39 fastigheter belägna i Stockholm och de snabbast växande regionstäderna i Mellansverige.

Kort fakta
FASTIGHET
Gaspedalen 1
Ort
Karlskoga
Adress
Skogsbovägen 25
Storlek (kvm)
2 868
MARK (kvm)
9 572
HYRESGÄSTER
Dollarstore

Hitta till fastigheten

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies