Västerås

Hjulsmeden 5

Fastigheten är belägen i anslutning till den högtrafikerade Köpingsvägen med bra skyltläge. Fastigheten ligger centralt i etablerat industriområde med generiska lokaler, fina öppna ytor med anpassningsmöjligheter. Fastigheten tillhandahåller goda logistikförutsättningar. Fastigheten drivs med 100% grön el: vind, vatten, sol och biobränsle och fastighetens byggnad innehar energiklass B.

Just nu: 1 Ledig Lokal

222 m²

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som grundades 2011 med affärsidé att förvärva och förädla kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Idag uppgår fastighetsbeståndet till ca 110 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 39 fastigheter belägna i Stockholm och de snabbast växande regionstäderna i Mellansverige.

Kort fakta
FASTIGHET
Hjulsmeden 5
Ort
Västerås
Adress
Gjutjärnsgatan 6
Storlek (kvm)
2 094
MARK (kvm)
4 950
HYRESGÄSTER
Opus, Västerås Stad, Fordonsgruppen m.fl.

Hitta till fastigheten

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies