Karlstad

Ilanda 1:13

Fastigheten är belägen på Ilandas industriområde. Lokalerna är upprustade med fina arbetsytor och är generiskt anpassade för alla typer av verksamheter. Fastigheten ligger strax nordväst om Karlstad i direkt anslutning till riksväg 61 & 62 med nära anslutning till E18. Fastigheten drivs med 100% grön el: vind, vatten, sol och biobränsle.

Just nu: 1 Ledig Lokal

270 m²

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som grundades 2011 med affärsidé att förvärva och förädla kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Idag uppgår fastighetsbeståndet till ca 110 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 39 fastigheter belägna i Stockholm och de snabbast växande regionstäderna i Mellansverige.

Kort fakta
FASTIGHET
Ilanda 1:13
Ort
Karlstad
Adress
Betongvägen 1
Storlek (kvm)
4 063
MARK (kvm)
10 627
HYRESGÄSTER
OJ Choklad, Dogorama, WECL

Hitta till fastigheten

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies