Västerås

Likströmmen 6

Ljus och modern fastighet i stadsdelen Tunbytorp i norra delen av Västerås. Näromgivningen utgörs av bilhandel, lättindustri och kontor. Riksväg 56 ligger i nära anslutning till fastigheten. Denna fastighet lämpar sig för bilförsäljning men har även stor potential för andra användningsområden. Fastigheten drivs med 100% grön el: vind, vatten, sol och biobränsle.

Just nu: 1 Ledig Lokal

665 m²

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som grundades 2011 med affärsidé att förvärva och förädla kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Idag uppgår fastighetsbeståndet till ca 110 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 39 fastigheter belägna i Stockholm och de snabbast växande regionstäderna i Mellansverige.

Kort fakta
FASTIGHET
Likströmmen 6
Ort
Västerås
Adress
Omformargatan 7
Storlek (kvm)
3 958
MARK (kvm)
14 015
HYRESGÄSTER
Samhall, Work System, Maskinparken

Hitta till fastigheten

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies