Eskilstuna

Neonljuset 3

Fastigheten är belägen i Valhalla industriområde i den nordvästra delen av Eskilstuna. Området består till största del av industri- och handelsfastigheter. På fastigheten planeras nya byggnader utefter hyresgäst önskemål. Byggnaderna på bild är en 3D visualisering av hur det kan komma att se ut.

Just nu: 1 Ledig Lokal

1 620 m²

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som grundades 2011 med affärsidé att förvärva och förädla kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Idag uppgår fastighetsbeståndet till ca 110 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 39 fastigheter belägna i Stockholm och de snabbast växande regionstäderna i Mellansverige.

Kort fakta
FASTIGHET
Neonljuset 3
Ort
Eskilstuna
Adress
Fraktgatan 4
Storlek (kvm)
0
MARK (kvm)
13 669
HYRESGÄSTER

Hitta till fastigheten

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies