Karlstad

Östanvinden 4

Logistikfastigheten är belägen på Örsholmens industriområde med mycket bra skyltläge mot Välsviksleden. Fastigheten ligger tio minuter med bil från centrala Karlstad och fem minuter med bil från E18. Möjligheten till anpassningar och flexibla användningsområden är stor. Fastigheten är klassad "Miljöbyggnad i Drift Silver" och drivs med 100% grön el: vind, vatten, sol och biobränsle.

Just nu: 1 Ledig Lokal

244 m²

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som grundades 2011 med affärsidé att förvärva och förädla kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Idag uppgår fastighetsbeståndet till ca 110 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 39 fastigheter belägna i Stockholm och de snabbast växande regionstäderna i Mellansverige.

Kort fakta
FASTIGHET
Östanvinden 4
Ort
Karlstad
Adress
Östanvindsgatan 14
Storlek (kvm)
18 285
MARK (kvm)
74 845
HYRESGÄSTER
Snabbgross, Lernia, Region Värmland m.fl.

Hitta till fastigheten

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies