Stockholm

Tältlägret 4

Fastigheten är belägen i Fruängen på gränsen till Segeltorp. Avståndet till centrala Stockholm är cirka tio kilometer. Näromgivningen utgörs av nyproducerade flerbostadshus, handel, Mälarhöjdens IP, E4:an och en bensinstation. Alla servicefunktioner och kollektiva kommunikationer finns inom gångavstånd.

Just nu: 1 Ledig Lokal

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Just nu: Lediga Lokaler

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som grundades 2011 med affärsidé att förvärva och förädla kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Idag uppgår fastighetsbeståndet till ca 110 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 39 fastigheter belägna i Stockholm och de snabbast växande regionstäderna i Mellansverige.

Kort fakta
FASTIGHET
Tältlägret 4
Ort
Stockholm
Adress
Elisabeth Tamms Gata 3
Storlek (kvm)
3 832
MARK (kvm)
6 629
HYRESGÄSTER
Vianor AB

Hitta till fastigheten

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies