SEPTEMBER 2022

Ankarhagen anställer hållbarhetschef

Ankarhagen anställer Fanny Holmström som Hållbarhetschef. Fanny kommer att ansvara för att Ankarhagen når fastställda hållbarhetsmål och att hållbarhetsfrågor blir en självklar del i det dagliga arbetet.  

Fanny är utbildad inom miljöekonomi och har en lång bakgrund inom bygg-och fastighetsbranschen. Hon kommer närmast från en tjänst som projektledare på Management, division Buildings hos Sweco Sverige.

- Ankarhagen har vuxit snabbt med en tydlig hållbarhetsagenda. Jag ser fram emot att driva och följa upp arbetet mot våra hållbarhetsmål och bidra med min kompetens inom kvalitetsledning som gör att vi kan arbeta processinriktat med tydliga rutiner och ständiga förbättringar, säger Fanny Holmström.

Ankarhagens VD Markus Sjövall ser fram emot att samarbeta med Fanny i utvecklingen av bolagets hållbarhetsarbete med målet inställt på att ta ansvar för människor och miljö genom hela värdekedjan i linje med FN:s globala mål för en hållbar utveckling.

- Även om hållbarhetsfrågor numera betraktas som hygienfaktorer kvarstår det faktum att de är våra svåraste och mest utmanande frågor. Det känns väldigt bra att ha en erfaren kollega som Fanny ombord för att accelerera vårt hållbarhetsarbete, säger Markus Sjövall. 

Fanny tillträder tjänsten den 1 september 2022.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies