APRIL 2024

Ankarhagen bygger åt Areco i Karlstad

Ankarhagen har tecknat ett 7-årigt grönt hyresavtal med Areco Direct AB. Under april påbörjas byggnationen av deras nya anläggning på fastigheten Brisen 5  i Karlstad. Vid färdigställandet kommer byggnaden att uppgå till cirka 2 340 kvadratmeter och främst användas till lager och kontor. Byggnaden kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver och beräknas stå klar för inflytt i slutet av 2024.  

Areco-koncernen  är specialiserade inom bearbetning, förädling och försäljning av stål till bland annat byggindustrin. Anläggningen i Karlstad kommer primärt användas för Arecos grossistförsäljning mot bland annat plåtslagare.

- Vi är mycket glada över att Areco valde vår fastighet för sin nyetablering i Karlstad. Det långsiktiga förtroendet ger oss möjlighet att tillsammans utveckla en av våra bäst placerade fastigheter på Örsholmens industriområde i form av en miljöcertifierad byggnad, säger Petter Myrehed, Fastighetschef Ankarhagen.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies