SEPTEMBER 2019

Ankarhagen förlänger hyresavtal med Tamtron - genomför omfattande lokalförbättringar

Vägningsföretaget Tamtron, som enligt utsago tillverkar marknadens mest intelligenta våglösningar, är uppskattade hyresgäster till Ankarhagen på Örsholmen i Karlstad. Nu förlänger Tamtron hyresavtalet avseende lokalen om 444 kvadratmeter med sju år, vilket innebär att lokalen skräddarsys utifrån Tamtrons framtida behov.

Tamtron, som sysslar med avancerade våglösningar, har huvudkontor i Finland, dotterbolag i Sverige och tre andra länder, och ÄR auktoriserade distributörer på över 60 marknader. Nu står det klart att Tamtron förlänger sitt hyresavtal med Ankarhagen med 7 år, vilket innebär omfattande anpassningar av lokalen på Örsholmen.

- Det har varit lärorikt att sätta sig in i hur utvecklingen kommer att se ut inom innovativa våglösningar, och vi är glada att ha möjlighet att anpassa lokalen utifrån dessa. Vi har haft ett mycket bra samarbete med Tamtron under bygget, och ser fram emot att ha dem som hyresgäst under många år framöver, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies