APRIL 2022

Ankarhagen har förvärvat fastigheter i Karlskoga

Ankarhagen har förvärvat tre fastigheter i Karlskoga för totalt 67 mkr med ett årligt hyresvärde om 6 mkr. Genom förvärven utökar Ankarhagen sin närvaro i Karlskoga, där bolaget sedan tidigare äger en fastighet.  

De tre fastigheterna ligger i Storängens Handelsområde och har en uthyrningsbar yta om cirka 7 400 kvm. De största hyresgästerna är WAP och Jysk.

Genomsnittlig återstående avtalslängd är drygt sex år och fastigheterna, med användningsområde lager och lätt industri samt rekreation, är fullt uthyrda. Ankarhagen tillträdde fastigheterna under första och andra kvartalet 2022.

- Det känns helt rätt att stärka positionen i Karlskoga genom stora fastigheter med bra riskspridning och stabila hyresavtal som bland annat inkluderar ett tioårigt avtal med Jysk, säger Markus Sjövall, Ankarhagens VD.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies