NOVEMBER 2023

Ankarhagen välkomnar Jula till Karlskoga

Ankarhagen har tecknat ett tioårigt avtal med Jula för lokaler i Karlskoga. Byggnaden uppgår till 3 230 kvm och rymmer butik, lager och personalytor. Butiken slår upp dörrarna den 23 november.

Uthyrningen är resultatet av ett lyckat konverteringsprojekt där Ankarhagen på mindre än ett år ställt om en stor vakans, efter We Are Padels konkurs i slutet på 2022, till fullt driftsatt butikslokal. I dagsläget har Jula över 125 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Polen. Fastigheten är belägen i Storängens handelsområde och omges av väletablerade aktörer inom både handel och lättindustri.

"Vi vill finnas nära våra kunder och hjälpa människor att fixa saker själva och skapa förutsättningar för att kunna handla på det sätt kunden vill. Med etableringen i Karlskoga når vi även orter som Degerfors, Gullspång och Kristinehamn. Vårt erbjudande med ett brett sortiment till låga priser kommer att stärka Karlskoga som handelsplats", säger Michael Gustafsson, Country Manager på Jula Sverige.

Ankarhagen Fastigheter ser fram emot ett långt samarbete och att få välkomna Jula till de specialanpassade lokalerna. Ankarhagen har sedan tidigare totalt fyra fastigheter i Karlskoga som hyrs ut till Jula, Dollarstore, Jysk och Naverviken Logistics.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies