Mars 2023

Ankarhagen hyr ut till Maskinparken

Maskinparken flyttar till Ankarhagens lokaler på Omformargatan i Tunbytorp, Västerås. Lokalen uppgår till 1 190 kvadratmeter och en utomhusyta om 1 100 kvadratmeter. Hyreskontraktet löper på sju år.

Tidigt i mars välkomnade Ankarhagen Maskinparken till specialanpassade lokaler på Omformargatan i Tunbytorp, Västerås. Industriområdet Tunbytorp rymmer otaliga lokala näringsidkare inom lätt industri och bilförsäljning, vilket gör området särskilt lämpat för Maskinparken som är Sveriges största återförsäljare av professionella park- och gatuvårdsmaskiner. Maskinparken finns idag på tio orter och erbjuder en helhetslösning inom området med försäljning, service och reservdelar.

Fastigheten har grön finansiering och är energieffektiv med ett primärenergital på 60 kWh/m2, vilket motsvarar energiklass C. Nybyggnadsår är 2006 och byggnaden har fjärrvärme och förnybar el. Ankarhagen äger sammanlagt fyra fastigheter i Västerås.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies