JANUARI 2023

Ankarhagen hyr ut till Play Sports Academy i Karlstad

Play Sports Academy hyr en yta om 2 100 kvadratmeter. Lokalerna rymmer padelbanor, pop-tennisbanor, omklädningsrum och kontor.

Play Sports Academy tecknar femårigt avtal med Ankarhagen och tar över Life Padels tidigare lokaler i fastigheten Östanvinden 4 i Karlstad. Invigning av lokalerna är planerad till januari 2023. Lokalen rymmer tre toppmoderna padelbanor i dubbelstorlek, en padelbana i singelstorlek och två pop-tennisbanor. Anders Holmberg, medgrundare till Play Sports Academy tillsammans med Michael Frisk, Christer Johansson och Erik Rydahl, framhäver pop-tennisen som ett intressant tillskott till lokalen.

Det är Europas första POP-tennisbanor inomhus. Vi har konverterat två av padelbanorna men delvis behållit glasen för att få en snyggare inramning, berättar hallchef Anders Holmberg i Nya Wermlands Tidning.

Byggnaden är miljöcertifierad i Miljöbyggnad i Drift Silver och har energiklass C.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies