DECEMBER 2023

Ankarhagen miljöcertifierar Dollarstore i Karlskoga

Ankarhagen har miljöcertifierat sin andra fastighet i Miljöbyggnad i Drift Silver. Denna gång fastigheten Gaspedalen, Dollarstore i Karlskoga. Certifieringen är ytterligare ett steg i Ankarhagens arbete med att skapa en hållbar förvaltning.

Miljöbyggnad iDrift bidrar till en förbättrad miljöprestanda för byggnader genom dess drift och förvaltning och behandlar områdena inomhusmiljö, hälsa, klimatpåverkan, resurser och skick. Fastighetens byggnadsarea är 2 868 kvm och nybyggnadsåret är 2019.

”Vi är glada att ha miljöcertifierat ännu en fastighet i koncernen tack vare ett nära samarbete med vår hyresgäst”, säger Fanny Holmström, hållbarhetschef på Ankarhagen.

Fastigheten Gaspedalen är energieffektiv med ett primärenergital på 70 kWh/m2, vilket motsvarar energiklass C.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies