JANUARI 2024

Ankarhagen miljöcertifierar Dollarstore på Hammarö

Ankarhagen har miljöcertifierat sin tredje fastighet i Miljöbyggnad i Drift Silver. Denna gång fastigheten Nolgård, Dollarstore i Hammarö kommun. Certifieringen är ytterligare ett steg i Ankarhagens arbete med att skapa en hållbar förvaltning.

Miljöbyggnad iDrift bidrar till en förbättrad miljöprestanda för byggnader genom dess drift och förvaltning och behandlar områdena inomhusmiljö, hälsa, klimatpåverkan, resurser och skick. Fastighetens byggnadsarea är 3 084 kvm och nybyggnadsåret är 2019.

”Vi är glada över att ha miljöcertifierat ännu en Dollarstore i koncernen tack vare ett nära samarbete med vår hyresgäst”, säger Fanny Holmström, hållbarhetschef på Ankarhagen.

Fastigheten Nolgård är energieffektiv och erhåller sedan tidigare grön finansiering med ett primärenergital på 65 kWh/m2, vilket motsvarar energiklass C.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies