FEBRUARI 2023

Ankarhagen tecknar avtal med Infrakraft

Infrakraft Sverige hyr 1 428 kvadratmeter lokalarea och 1 500 kvadratmeter markyta av Ankarhagen på Televägen 4 i Kristinehamn.

Den andra februari 2023 hälsade Ankarhagen Infrakraft Sverige välkomna till rymliga lokaler på Televägen 4 i Kristinehamn. I fastigheten är även MSB och Steamwash Sverige AB hyresgäster. Närheten till E18 och de goda logistiska förutsättningarna i Marielunds industriområde gör lokalerna på Televägen särskilt attraktiva.

Infrakraft utför både total- och utförandeentreprenader inom järnväg, väg och anläggning. Företaget har sitt huvudkontor i Karlstad och har sedan starten 2019 anställt över 200 medarbetare och ansvarar i dagsläget för strax över 100 projekt.

Ankarhagen har sedan tidigare ytterligare en fastighet i Kristinehamn där Dollarstore är hyresgäst.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies