JULI 2021

Ankarhagen tecknar hyresavtal med HydraSpecma

HydraSpecma, marknadsledare inom hydrualik, tecknar hyresavtal med Ankarhagen avseende 360 kvadratmeter på Örsholmen. HydraSpecma är etablerade i området sedan tidigare och den nya lokalen ligger i närheten av de befintliga.

- Vi sätter en ära i att lösa våra hyresgäster behov och i områden där vi har stora bestånd har vi goda möjligheter till snabba lösningar. I det här fallet känns det tillfredsställande att kunna tillgodose HydraSpecmas behov av tillfällig lageryta, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

 Christopher Amnell på HydraSpecma är nöjd med det nya hyresavtalet;

- Vi har ett högt tryck i verksamheten och är tacksamma över hur smidigt Ankarhagen löste vårt hastigt uppkomna behov av yta. Förr oss har det varit extremt värdefullt att kunna fokusera fullt ut på verksamheten istället för att lägga tid på logistik.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies