Mars 2020

Ankarhagen tecknar hyresavtal med Crossfit LBK – bygger Karlstads största crossfitanläggning

Fastighetsbolaget Ankarhagen med stort bestånd i Karlstad tecknar sjuårigt hyresavtal med Crossfit LBK AB, Karlstads ledande aktör inom crossfit. Lokalen som ligger på Örsholmens industriområde ska anpassas utifrån behov och kommer att bli Karlstads största träningsanläggning i sitt slag. Verksamheten planerar att slå upp dörrarna i slutet av 2020.

I det expansiva industriområdet Örsholmen vid Vänerns strand ligger Ankarhagens 1 300 kvadratmeter stora lokal som i och med ett nytecknat sexårigt hyresavtal med Crossfit LBK ska bli Karlstads största träningscenter.

 - Lokalen är som klippt och skuren för en modern crossfit-anläggning med stora ytor för inom- och utomhusträning. Ankarhagen har varit mycket tillmötesgående för att tillgodose våra specifika önskemål kring allt från träningsytor till omklädningsrum, säger Anders Holmberg, ägare av Crossfit LBK.

När anläggningen står klar kommer Crossfit LBK att erbjuda hela 1 300 kvadratmeters inomhusyta med träningsredskap och maskiner, en mobilitetsdel, lounge, mötesrum och behandlingsrum. Hyresgästen förfogar även över en 1 500 kvadratmeters träningsyta utomhus, och ett stenkast ifrån anläggningen ligger Vänern med fina löpsträckor.

 - Vi är glada över att välkomna Crossift LBK som hyresgäst med verksamhet inom vad som på fastighetsspråk kallas för rekreation. Det är ett område som vi ser växer och inom vilket vi gärna ser fler hyresgäster framåt, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

 Adressen för den nya träningsanläggningen är Blekegatan 6.

 OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies