SEPTEMBER 2021

Ankarhagen välkomnar Hydrostandard som hyresgäst i Karlstad

Hydrostandard Mätteknik som utför kontroll och service av mätsystem inom infrastruktur flyttar in i Ankarhagens fastighet Nattvinden 5 på Örsholmen i Karlstad. Företaget, som utför arbete över hela Sverige tecknar ett 3-årigt hyresavtal i samband med ett mätuppdrag för Karlstad kommun.  

Hydrostandard Mätteknik Nordic med säte i Borlänge utför revisions och servicearbeten för vatten-,fjärrvärme, gas- och elmätare över hela Sverige.

- Ett projekt för Karlstad kommun fick oss att titta på olika etableringsmöjligheter i Karlstad. Valet föll på Ankarhagens lokal som matchade våra behov perfekt sett till såväl storlek och läge, sägerFredrik Hedlund på Hydrostandard.

Hydrostandard hyr fastigheten Nattvinden 5 om 190 kvadratmeter under en 3-års period. Ankarhagen hälsar Hydrostandard varmt välkomna till Örsholmen.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies