JANUARI 2022

Ankarhagen välkomnar Karlstad Kommun som ny hyresgäst

Ankarhagen välkomnar Karlstad Kommun som ny hyresgäst

I fastigheten Brisen 5 i Karlstad har det bedrivits yrkesutbildningar sedan början av 80-talet. Nu står det klart att ytterligare en yrkesutbildning flyttar in vid årsskiftet. Ankarhagen kommer att anpassa lokalerna utifrån verksamhetens inriktning.

Fastigheten Brisen 5 ligger strategiskt placerad vid E 18 inte långt från Karlstad Centrum. Hit flyttar en av kommunens utbildningsaktörer med inriktning på verkstad och snickeri i början av 2022. Den 1295 kvadratmeter stora lokalen anpassas nu utifrån verksamhetens behov.

Hyresvärden Ankarhagen är glada över etableringen och betonar ett gott samarbete med Karlstad kommun.

- Kommunen var på jakt efter anpassningsbara lokaler för en av sina yrkesutbildningsaktörer. Tidsplanen var snäv, men hela uthyrningsprocessen har gått otroligt smidigt tack vare en tät dialog, flexibel inställning och en tydlig gemensam målbild, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Mäklarfirman Real Advice i Karlstad var rådgivare i uthyrningen.

Hyresgäster i fastigheten, som ligger på Stormgatan 20, är sedan tidigare bland andra Yrkesakademin och Peab Sverige.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies