SEPTEMBER 2022

Ankarhagen välkomnar Matenco till nybyggda lokaler i Jordbro

Ankarhagen välkomnar Matenco till en nybyggd produktionsanläggning i Jordbro.
Byggnaden uppgår till 2850 kvm och kommer att användas till produktion, kontor och lager.

Industriföretaget Matenco som är specialiserade på CNC-bearbetning i avancerade material flyttar verksamheten från Skogås till Jordbro.

Hittills har Ankarhagen slutfört en nyproduktion av den här storleken varje år, något som bolaget har som ambition att fördubbla kommande år.

Markus Sjövall, VD och koncernchef Ankarhagen, kommenterar:

”Vi ser att Jordbro är ett expansivt område och dyker det upp fler möjligheter till förvärv är vi intresserade av det. Finansiellt sett är uthyrningen till Matenco positiv eftersom det 15-åriga hyresavtalet bidrar till ökad duration i fastighetsportföljen. Vår målsättning är att få byggnaden certifierad enligt Miljöbyggnad nivå silver. Miljöbyggnad ger ett kvitto på viktiga kvaliteter som gäller energi, inomhusmiljö och material.

Matenco flyttade in 15 september 2022 och verksamheten är i full gång.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies