Mars 2021

Ankarhagen välkomnar Solstadens Marina till Örsholmen

Fastighetsbolaget Ankarhagen har tecknat ett fyra-årigt avtal med Solstadens Marina gällande lokaler på Blekegatan 6 på Örsholmen i Karlstad. Solstadens Marina säljer nya och begagnade båtar och båtmotorer samt tillhandahåller service och båtreparationer.

Solstadens Marina har för avsikt att skapa Karlstads nya båtcentrum i sina nya hyreslokaler i Ankarhagens fastighet Sjövinden 3 på Örsholmen. Ankarhagen hälsar den nya hyresgästen välkommen till det snabbväxande området beläget vid vattnet intill Välsviksleden i Karlstad.

- Det pågår ett långsiktigt arbete i Karlstad med att väva samman de centrala delarna med närområdena. Det vi vet lockar många hyresgäster till Örsholmen är det centrala läget i kombination med närheten till vatten och grönområden, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 450 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 95 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies