MAJ 2022

Ankarhagen välkomnar WE DIVE till Örsholmen

En av Sveriges ledande aktörer inom dykning - WE DIVE flyttar in i Ankarhagens lokaler på Örsholmen.

WE DIVE är experter på dykning med ett stort utbud av produkter och tjänster som dykutbildning, yrkesdykare och service av utrustning. I tillägg arrangerar bolaget mängder av aktiviteter och dykutfärder för Sveriges alla dykfantaster. Ankarhagen välkomnar WE DIVE som hyresgäst.

Det WE DIVE inte vet om dykning är inte värt att veta. Sedan bolaget bildades 1997, då med namnet Dykmagasinet, har målet varit att erbjuda produkter och tjänster av högsta kvalitet för såväl yrkesdykare som nybörjare.

Nu slår WE DIVE upp portarna till verksamheten på Kvällsvindsgatan 6 på Örsholmen i direkt anslutning till centrala Karlstad. Lokalerna ägs av Ankarhagen.

- Att träffa WEDIVE har bokstavligen varit som att dyka in i en ny värld. Deras passion för dykning är ständigt närvarande, och vi hoppas och tror att deras kundkrets och stora dyksällskap kommer trivas bra hos oss på Örsholmen, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

WE DIVE flyttar in i Ankarhagens fastighet Nattvinden 5 på Kvällsvindsgatan 6. Hyresavtalet för den 368 kvadratmeter stora lokalen löper på 3 år.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies