SEPTEMBER 2020

Ankarhagen välkomnar Weld Solution som ny hyresgäst

Weld Solution Sweden utför svets och montageuppdrag inom industrin med expertis inom industrirör, VVS, plåtarbete och service av maskiner. I september flyttar Weld Solution till Örsholmen, närmare bestämt Kvällsvindsgatan 6. Hyresavtalet avser 200 kvadratmeter i Ankarhagens fastighet Nattvinden 3, ett stenkast från E18.

- Vi befinner oss i en expansiv fas och har varit på jakt efter nya lokaler en bra tid nu. Det viktigaste har varit att hitta ett strategiskt läge med smarta kommunikationer. Att vi sen fick en lufig lokal och en massa snabbväxande företag som grannar ser vi som en stor bonus, säger Jonas Tyrelund på Weld Solution.

Ankarhagen hälsar Weld Solution varmt välkomna till Nattvinden 3 på dynamiska Örsholmen. Det nytecknade hyresavtalet löper på 3 år.

Andra hyresgäster i fastigheten är bland andra Ingenjörsfirman Edman & Sjöberg och IM Bilservice.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies