JULI 2022

Ankarhagen växer - flyttar till större kontor på Tegnérgatan

Senaste året har vart händelserikt för Ankarhagen. En stark utveckling av fastighetsportföljen i kombination med förbättrat resultat borgar för stabil utveckling. En resa som möjliggjorts av teamet som under året vuxit från 5 till 10 medarbetare.

- Jag är så stolt över Ankarhagens team och utveckling. Två av våra fokusområden under året har varit att uppdatera affärsplanen och vässa organisationen. Det långsiktiga målet är att portföljen och organisationen ska generera ett stabilt växande och förutsägbart resultat, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

De 220 kvadratmeter stora lokalerna på Tegnérgatan rymmer 20 medarbetare - vilket möjliggör ytterligare en fördubbling av styrkan framöver. Ankarhagen är på plats på Tegnérgatan 3 från och med 1 juli.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies