NOVEMBER 2021

Ankarhagen rekryterar Joakim Fredin som CFO

Ankarhagen befinner sig i stabil tillväxt och rekryterar Joakim Fredin som CFO. Joakim har en gedigen CFO-bakgrund från flera branscher och kommer närmast från Venandi Fastigheter. Ankarhagen är glada över rekryteringen och hälsar Joakim varmt välkommen till teamet.

Det har varit full fart hos Ankarhagen de senaste åren. Fastighetsportföljen har sett en stabil utveckling i form av långa hyreskontrakt, en bra mix av hyresgäster och en stark geografisk spelplan i Storstockholm, Mälardalen och övriga Mellansverige.

Med en stark agenda för 2022 välkomnar Ankarhagen nu Joakim Fredin som CFO.

- Vi har befunnit oss på frammarsch sedan vi startade och har ett fint track record inom vårt segment. Efterfrågan är hög på våra lokaler, men vi ser också stor konkurrens när det gäller nya förvärv. Vår fortsatta framgång beror till stor del på vår förmåga att hitta rätt medarbetare. Joakim är definitivt en av dem, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

- Jag är glad över att bli en del av Ankarhagens starka team. 2022 kommer att bli ett händelserikt och spännande år och jag ser fram emot att bidra till utvecklingen, säger Joakim Fredin.  

Joakim Fredin har tidigare arbetat bland annat som koncern-CFO på Venandi Fastigheter och Extenda Retail och CFO för Vismas Retail division. Joakim börjar hos Ankarhagen den 1 december.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies