Augusti 2021

Ankarhagens hyresgäst Snabbgross bidrar till dynamisk mix på Örsholmen

I början av sommaren slog Axfood ägda Snabbgross upp portarna till en ny, fräsch livsmedelsbutik för restaurangkunder på Örsholmen i Karlstad.Hyresvärden Ankarhagen välkomnar Snabbgross till den 18 000 kvadratmeterstora fastigheten som delas med Lernia, fraktföretaget Instabox, Stena,Landstinget och en toppmodern padelhall i LifePadels regi. Ankarhagen spår ett ökat intresse för nyetableringar i området. 

Snabbgross är Ankarhagens senaste tillskott i hyresgästmixen påÖrsholmen. Lokalanpassningen för en toppmodern livsmedelsbutik har pågått sedanhösten 2020, vilket har inneburit en lång rad anpassningar av den 2650kvadratmeter stora lokalen med ett tioårigt hyresavtal i grunden.

Såväl Ankarhagen som Snabbgross är nöjda med etableringen i området.

- Vi har varit med länge på Örsholmen som har utvecklats från ettavskilt industriområde till att länkas ihop med Karlstads centrala delar. Detta har gjort att expansiva verksamheter som Snabbgross ser stor tillväxtpotential i området. Idag är endast cirka 2000 av fastighetens totalt 18 000kvadratmeter vakant, säger Markus Sjövall, vd för Ankarhagen.

Så här kommenterar Snabbgross butikschef Robert Rehnberg företagets närvaro i Karlstad: 

- Karlstad sjuder och vår stora butik på Örsholmen ger oss möjlighet att tillgodose restaurang-, café- och fastfood-marknaden i hela Värmland med ett brett sortiment grossistvaror av hög kvalitet till låga priser. Vår nya butik genererar också större utrymmen för distribution och via butikens e-handel skapar Snabbgross ytterligare möjligheter för Karlstads och regionens restaurangkunder.

Snabbgross ligger i Ankarhagens fastighet Östanvinden 4, på Örsholmen.Utöver den äger Ankarhagen ytterligare 9 fastigheter i området. Nattvinden 5,Nattvinden 3, Blåsten 10, Blåsten 9, Sjövinden 3, Sjövinden 2, Hammaren 24,Klubban 7, och Brisen 5.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies