Maj 2020

Arcelor Mittal ny hyresgäst i Karlstad

Världens största stålproducent Arcelor Mittal BE Group är ny hyresgäst till Ankarhagen i fastigheten Sjövinden 3 på Blekegatan 6 i Karlstad. De 440 kvadratmeter stora lokalerna ska användas som lager för företagets tak- och fasadplåt som tillverkas i Karlstad.

Arcelor Mittal Construction Sverige AB, som är ett helägt dotterbolag till världens största stålproducent Arcelor Mittal, vidareförädlar stål till innovativa totallösningar för tak- och fasadplåt. Företaget har en toppmodern tillverkning i Karlstad.

Ankarhagen har tecknat hyresavtal med Arcelor Mittal BE Group på 440 kvadratmeter på Blekegatan 6 i Karlstad. Lokalerna ska användas som lager för företagets tak- och fasadplåt och inflyttning beräknas ske efter sommaren.

OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies