FEBRUARI 2024

Arcus flyttar in i Ankarhagens lokaler i Eskilstuna

Ankarhagen har tecknat ett tvåårigt avtal med Arcus, ett bolag med syfte att preparera och förbereda arbetslösa att komma in och varaktigt etablera sig på arbetsmarknaden. Byggnaden uppgår till 908 kvm och rymmer kontor, lager och verkstad.

I april välkomnar Ankarhagen Arcus till lokaler på Kungsgatan 81 i Eskilstuna. Arcus kommer, genom sitt systerbolag Yrkesakademin, utbilda framtidens buss- och lastbilschaufförer på platsen. Inom fastigheten är även Number One Gym och Number One Padel hyresgäster. Fastigheten, Vintergatan 23, är relativt centralt belägen med goda kommunikationer.

”Vi är glada över att kunna aktivera en yta som varit vakant över en längre tid och välkomna ytterligare en hyresgäst till fastigheten Vintergatan 23. Processen har gått snabbt och vi tackar Arcus och Yrkesakademin för bra samarbete. Det som varit avgörande i denna process är lokalens utformning, där tillgång till både kontor, lastkaj och yta för övningskörning varit nödvändigt för hyresgästens verksamhet.”

Utöver denna fastighet äger Ankarhagen ytterligare två fastigheter i Eskilstuna.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies