JUNI 2022

Bildekorproffsen WrapChamp öppnar studio hos Ankarhagen

I mitten av juni flyttar WrapChamp, ledande inom bilfoliering, till Ankarhagens lokaler i Karlstad. En studio för bildekorer av högsta kvalitet kräver en renmiljö, och bolaget har länge varit på jakt efter en modern industrilokal som motsvarar kraven. Ankarhagen är glada att WrapChamp väljer att slå upp portarna till den nya studion hos dem på Kvällsvindsgatan 6 på Örsholmen.

WrapChamp levererar högkvalitativa bildekorer inom all typ av bilfoliering till bilägare världenöver. Erbjudandet sträcker sig från företags-logotyper och dekaler för att lyfta eller dölja detaljer, till heltäckande foliering som skydd eller läcker design.

-En ren miljö är avgörande för ett lyckat resultat och vi är extremt noga med miljön i våra studios. Ankarhagens lokaler uppfyller våra högt ställda krav och vi ser fram emot att lära känna alla på Örsholmen, säger Anders Ahlstedt på WrapChamp.

WrapChamps studio ligger i Ankarhagens fastighet Nattvinden 3 på Kvällsvindsgatan 6. Hyresavtalet för den 120 kvadratmeter stora lokalen löper på 3 år.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies