Februari 2022

CR Pump & Svets flyttar in hos Ankarhagen på Kvällsvindsgatan

Ankarhagen tecknar hyresavtal med CR Pump & Svets för lokaler på Kvällsvindsgatan i Karlstad. CR Pump & Svets, som bland annat utför installationer och reparationer av alla typer av pumpar, hälsas varmt välkomna till Karlstad och Ankarhagen ser fram emot fortsatt smidigt samarbete.

CR Pump & Svets utför kvalificerade pump- och svetsarbeten för alla typer av pumpar oavsett om det handlar om installationer, ombyggnationer, reparationer, service, felsök, drift eller kontroller. Nu står det klart att bolaget flyttar in i Ankarhagens lokaler på dynamiska Örsholmen i februari.

- Vi har varit på jakt efter lokaler i strategisk läge under en period, och från att vi hittade lokalen på Örsholmen har det gått snabbt och smidigt till att vi nu är på plats. Samarbetet med Ankarhagen har varit positivt och enkelt, och läget vid E18 är perfekt för en mobil verksamhet som vår, säger Christer Rutgersson på CR Pump & Svets.

Det treåriga hyreskontraktet avser lokaler på 210 kvadratmeter i Ankarhagens fastighet Nattvinden 3 på Kvällsvindsgatan 6, i Karlstad.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies