APRIL 2019

Faktföretaget DHL etablerar lager på Nattvindsgatan - tecknar avtal med Ankarhagen

Det tyskägda transport- och logistikföretaget DHL etablerar lagerlokal om cirka 300 kvadratmeter på Örsholmen. Det står klart sedan Ankarhagen nu tecknar ett 3-årigt hyresavtal med företaget. Ankarhagen välkomnar DHL till fastigheten Nattvinden 5, en lokal med ett utmärkt flöde för logistik anpassad utifrån DHLs behov och önskemål.

- Intresset för Örsholmen växer stadigt och visar att efterfrågan på lagerlokaler ökar. Våra lokaler på Nattvindsgatan med stora portar och god takhöjd är som klippt och skurna för effektiv logistik. Dessutom genererar byggnadernas uppställning ett gott flöde, vilket är en förutsättning för stora fraktföretag som DHL, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Hyresavtalet med DHL löper på tre år. Andra hyresgäster i fastigheten är bland andra Skyddsrumsgrossisten och NP Nordic. Ankarhagen hälsar DHL välkomna till Örsholmen.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies