JUNI 2022

Fartygsförvaltaren Eurobalt hyr 1200 kvadratmeter av Ankarhagen

Fartygsförvaltaren Eurobalt hyr 1200 kvadratmeter av Ankarhagen

Eurobalt är ledande i Baltikum inom fartygsservice för livsmedelsförsörjning och vattenbunkring. Nu står det klart att bolaget hyr 1 200 kvadratmeter av Ankarhagen på Stormgatan 20 i Karlstad. Eurobalt flyttar in i lokalerna 22 juni, och Ankarhagen hälsar dem varmt välkommen som hyresgäst.

Sedan starten 2013 har Eurobalt tagit en marknadsledande position i Baltikum inom den marina servicebranschen. Det snabbväxande företaget är specialiserade på service för fartyg inom exempelvis livsmedelsförsörjning, bunkring av vatten, teknisk utrustning och tillhandahållande av aktuella sjökort.

- Vår framgång bygger på organiserat lagarbete, skräddarsydd och snabb service, och konkurrenskraftiga priser. Sedan vi kom i kontakt med Ankarhagen har vi sett samma egenskaper hos dem, säger Natalija Cicurina, på Eurobalt.

Eurobalt flyttar in i Ankarhagens fastighet Brisen 5 på Stormgatan i Karlstad den 22 juni. Hyresavtalet för den 1 200 kvadratmeter stora lokalen sträcker sig över en femårsperiod.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies