JUNI 2022

Fartygsförvaltaren Eurobalt hyr 1200 kvadratmeter av Ankarhagen

Fartygsförvaltaren Eurobalt hyr 1200 kvadratmeter av Ankarhagen

Eurobalt är ledande i Baltikum inom fartygsservice för livsmedelsförsörjning och vattenbunkring. Nu står det klart att bolaget hyr 1 200 kvadratmeter av Ankarhagen på Stormgatan 20 i Karlstad. Eurobalt flyttar in i lokalerna 22 juni, och Ankarhagen hälsar dem varmt välkommen som hyresgäst.

Sedan starten 2013 har Eurobalt tagit en marknadsledande position i Baltikum inom den marina servicebranschen. Det snabbväxande företaget är specialiserade på service för fartyg inom exempelvis livsmedelsförsörjning, bunkring av vatten, teknisk utrustning och tillhandahållande av aktuella sjökort.

- Vår framgång bygger på organiserat lagarbete, skräddarsydd och snabb service, och konkurrenskraftiga priser. Sedan vi kom i kontakt med Ankarhagen har vi sett samma egenskaper hos dem, säger Natalija Cicurina, på Eurobalt.

Eurobalt flyttar in i Ankarhagens fastighet Brisen 5 på Stormgatan i Karlstad den 22 juni. Hyresavtalet för den 1 200 kvadratmeter stora lokalen sträcker sig över en femårsperiod.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER