April 2020

Ankarhagen flyttar till större lokaler på Artillerigatan

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som har visat på en stabil tillväxt sedan starten 2011. Företaget befinner sig i en tillväxtfas och flyttar till nya lokaler med plats för fler medarbetare.

Ankarhagen tillhandahåller lokaler med konkurrenskraftiga hyror främst i Mellansverige. Portföljen består främst av verksamhetslokaler inom lager, lätt industri, produktion och handel. Bolaget erbjuder även projektering, byggnation och lokalanpassningar för att tillgodose hyresgästernas behov.

- Vi är inne i en expansiv fas och vill växa ytterligare med fullt fokus framåt. Vi är glada över att nu flytta in i Balders fina fastighet på Artillerigatan och ser fram emot att bli fler medarbetare, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Den nya adressen för Ankarhagens kontor är Artellerigatan 42.

Om Ankarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies