Februari 2018

Ankarhagen förvärvar Östanvinden 4 i Karlstad

Ankarhagen förvärvar fastigheten Karlstad Östanvinden 4 av den europeiska fastighetsfonden Kildare Partners. Kildare förvärvade fastigheten som en del av en större portfölj av Kungsleden så sent som i somras.

Fastigheten Karlstad Östanvinden 4 har idag en uthyrningsbar area om cirka 18 500 kvadratmeter och 79 000 kvadratmeter mark. Fastigheten är belägen i Örsholmens industriområde och är uthyrd till 95 procent. 

 -Vi har haft ett intensivt första kvartal på Ankarhagen med både förvärv och avyttringar och det känns mycket bra att addera Östanvinden 4 till vårt fastighetsbestånd. Vi fortsätter nu leta tilläggsförvärv i regionstäderna mellan Stockholm och Oslo, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Köparen biträddes av EY Law och säljaren biträddes av Vinge Malmö.

 OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies