November 2018

Ankarhagen tecknar hyresavtal i Eskilstuna med träningskedjan NumberOneGym

Ankarhagen tillhandahåller lokaler med konkurrenskraftiga hyror belägna i växande regionstäder som Eskilstuna. Nu etablerar sig träningsaktören NumberOneGym i Ankarhagens lokal på Kungsgatan 81 ett stenkast från Eskilstuna centrum.

- Vi är glada över att ha tecknat ett långsiktigt hyresavtal med NumberOneGym som innebär att vi kan hjälpa dem att anpassa vår lokal utifrån deras verksamhet och behov. Genom att erbjuda konkurrenskraftiga hyror hjälper vi företag att etablera sig och växa, sägerMarkus Sjövall, vd Ankarhagen.

Lokalen som ligger påKungsgatan 81 på fastigheten Vintergatan 20 i Eskilstuna byggs om och inflyttning beräknas till årskiftet.

OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies