SEPTEMBER 2021

Indoor Energy förlänger hyresavtal med Ankarhagen - flyttar till dubbelt så stora lokaler

Indoor Energy som arbetar med att sänka energiförbrukningen i fastigheter växer så det knakar och har nu vuxit urAnkarhagens lokal på Örsholmen i Karlstad. Istället tecknar parterna ett treårigt hyresavtal om en yta på 370 kvadratmeter ett stenkast bort, vilket innebär dubbelt så stora lokaler för Indoor Energy.

- Vi har haft förmånen att följa Indoor Energys imponerande resa under många år. Området de verkar inom är högintressant för oss. Vi strävar konstant efter så energi-effektiva inomhusmiljöer som möjligt så det är verkligen ett privilegium att ha en av Sveriges ledande experter nära till hands, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Indoor Energys koncernchef Mats Bjelkevik är nöjd med det nya hyresavtalet.

- Det har varit full fart framåt de senaste åren då allt fler inser vikten av klimatsmarta lösningar. Vi servar idag tiotusenfastigheter på tio orter och Karlstad med omnejd är en mycket intressant tillväxtregion. Vi trivs bra på Örsholmen och är glada över möljligheten till en smidig flytt och fina lokaler att växa i.

www.indoor.se går det att läsa mer om hur sänkta energikostnader ökarvärdet och förbättrar fastighetens driftnetto.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies