SEPTEMBER 2020

Instabox etablerar logistikcentral hos Ankarhagen

Instabox som erbjuder Sveriges okrångligaste frakt ska nu etablera sig i Karlstad och har i samband med det valt att ha sin logistikcentral i Ankarhagens fastighet om 2000 kvadratmeter på Örsholmen.

Ankarhagens vd Markus Sjövall hoppas och tror att Instabox ska trivas bra på Örsholmen;

- Vi har noterat Instabox imponerande tillväxt och det känns roligt att de etablerar till Karlstad. Det dynamiska området på Örsholmen lämpar sig mycket väl för olika lager - och logistikverksamheter och lokalen som har flera lastkajer och parkeringar lämpar sig utmärkt som logistikcentral.

Hyresavtalet mellan parterna sträcker sig över en 3-årsperiod.

- Vi har vuxit i rekordfart det senaste året och idag väljer över en miljon svenskar att hämta sina paket i våra smarta skåp. I princip alla som testar vårt fraktalternativ använder oss igen och vi hoppas på ett fint mottagande här i Karlstad, säger Razmus Nordlund.

Andra hyresgäster i Östanvindern 4 är Snabbgross, Landstinget, Lernia och Stena.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies