Februari 2021

Karlstad Dryckesfabrik ny hyresgäst i Ankarhagens lokaler på Örsholmen

Nu står det klart att Karlstad Dryckesfabrik startar tillverkning av drycken Hard Seltzer i Ankarhagens fastighet Blåsten 10, belägen på expansiva Örsholmen. Drycken är ett alkoholhaltigt och smaksatt, kolsyrat vatten som haft stor framgång internationellt. Ankarhagen har anpassat lokalen utifrån den nya hyresgästens behov av utrustning för storskalig dryckesproduktion.

Fastighetsbolaget Ankarhagen har tecknat ett hyresavtal på sju år med Karlstad Dryckesfabrik gällande den 360 kvadratmeter stora lokalen, belägen i fastigheten Blåsten 10 på Örsholmen i Karlstad.  

- Vi är glada över att välkomna Karlstad Dryckesfabrik till Örsholmen. Det har varit spännande att följa Daniels stora engagemang och att få möjlighet att sätta oss in i hur tillverkningen av drycken Hard Seltzer går till för att kunna anpassa lokalen utifrån utrustningen som krävs, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

Karlstads Dryckesfabrik tillträdde lokalen den 1 februari och hoppas ha produktionen igång i slutet av mars.

OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övriga Mellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies