MARS 2024

Sola Byggåterbruk till Ankarhagens miljöcertifierande fastighet

Ankarhagen välkomnar Karlstad kommun till lokalerna på Örsholmen med en total area om cirka 2 000 kvm. Karlstad kommun ska utveckla konceptet för byggåterbruk i koncernen och införa ett nytt koncept för möbelåterbruk i kommunen. Avtalstiden löper på 7 år.

Den första juni får Karlstad kommun tillträde till Ankarhagens lokaler i fastigheten Östanvinden 4. Det innebär att hela Östanvinden 4, Ankarhagens största fastighet, med en lokalarea om 18 285 kvm nu är uthyrd.

Den cirka 2 000 kvm stora lokalen består till största del av lager med goda förutsättningar för angöring och bra exponering mot Välsviksleden. Innan Karlstad kommun tillträder lokalen första juni kommer vissa mindre lokalanpassningar att göras.

Det känns väldigt bra att utöka samarbetet med Karlstad kommun, som redan tidigare var hyresgäst hos Ankarhagen på Örsholmen, och i detta fall kunna hjälpa dem tillgodose lokalbehovet för återbruksanläggningen. Anpassningarna inför tillträdet är små och det känns extra kul att i sann återbruksanda kunna erbjuda en lokal i nästan befintligt skick till en aktör som sysslar med återbruk.”  - Petter Myrehed, Fastighetschef Ankarhagen

Byggnaden är miljöcertifierad i Miljöbyggnad i Drift Silver och är energieffektiv med energiklass C.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies