JUNI 2021

Kök & Inredning flyttar in hos Ankarhagen på Nattvindsgatan 7

I början av juni var det dags för Ankarhagens senaste hyresgäst Kök & Inredning att öppna upp den nyrenoverade lokalen om 350 kvadratmeter i Karlstad.

- Det har varit full fart i lokalen under en period nu. Våra designers och montörer har inrett och monterat hundratals kök och badrum, men det känns självklart lite extra roligt att fixa åt sig själv. Ankarhagen har varit en bra samarbetspartner i arbetet, säger Robert Wiklund på Kök & Inredning.

Markus Sjövall, vd Ankarhagen ser fram emot ett fortsatt gott samarbete;

- Vi har haft Förmånen att ha en hög tillströmning av nya hyresgäster under senare tid och är glada att ha en så bred mix av verksamheter i våra lokaler. Det har verkligen blivit jättefint hos Kök & Inredning och vi ser fram emot att ha dem hos oss på Örsholmen.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies