FEBRUARI 2023

Kök & Inredning växer på Nattvindsgatan

Kök & inredning i Värmland är sedan 2021 hyresgäst hos Ankarhagen. Nu expanderar köks-och-badrumstinstallatören, och hyr ytterligare 427 kvadratmeter lokalarea i fastigheten Nattvinden 5. Avtalet löper på tre år.

Det är med glädje som Ankarhagen tar emot beskedet att Kök & Inredning väljer att fortsätta sitt samarbete och hyra nya lokaler på Nattvindsgatan 7. Företaget har sedan 20 år tillbaka hjälpt privatpersoner att bygga sina drömmars kök och badrum. 2013 började Kök & Inredning arbeta med IKEA och har sedan dess kommit att bli deras mest förtrogna servicepartner och leverantör. Fastigheten som Kök & Inredning hyr ligger på Nattvindsgatan 7, centralt belägen på Örsholmen och till 100 % driven av grön el.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies