Mars 2020

Lernia ny hyresgäst i Karlstad – lokaler anpassas för utbildning i industriteknik

Omställnings-och utbildningsaktören Lernia flyttar in i Ankarhagens lokaler på Östanvindsgatan14 under kvartal fyra. De drygt 1 300 kvadratmeter stora lokalerna kommer attanpassas för utbildning inom industri och tillverkning. Fastigheten är belägenpå Örsholmens industriområde tio minuter från centrala Karlstad i närheten avE18.  

Ankarhagen har tecknat ett 3-årigt hyresavtal med yrkesutbildningsföretagetLernia på Örsholmens industriområde med goda kommunikationsförbindelser tillcentrala Karlstad.

- Vi har numera ett stort fastighetsbestånd på Örsholmen med godamöjligheter till lokalanpassningar utifrån hyresgästers behov och önskemål. FörLernia innebär det att vi har anpassat lokalen med ett flertal nya klassrum ochytor för utbildning inom exempelvis svets- och plåtbearbetning. Vi önskarLernia välkomna till Örholmens expansiva miljö, säger Markus Sjövall, vdAnkarhagen.

 OmAnkarhagen

Ankarhagenär ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiellafastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri.Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övrigaMellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka400 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 96 000kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies