Mars 2021

Life Padel tecknar hyresavtal med Ankarhagen – inviger toppmodern padelhall på Örsholmen

Den 1 mars är det invigning av den snabbväxande träningskedjan Life Padels nya anläggning på Örsholmen tio minuter från centrala Karlstad. Fastighetsbolaget Ankarhagen har specialanpassat den 2100 kvadratmeter stora lokalen utifrån Life Padels vision om att erbjuda sina medlemmar en padelupplevelse i världsklass. Hyresavtalet sträcker sig över tio år.

Träningskedjan Life Padel erbjuder moderna padelanläggningar i flertalet städer runt om i Sverige. Nu inviger Life Padel en ny anläggning på Örsholmen i Karlstad.

Ankarhagen tecknade i början av året ett tioårigt hyresavtal med Life Padel avseende fastigheten Östanvinden 4 och har därefter anpassa lokalen till hyresgästens koncept för den populära träningsformen.

- Örsholmen är ett dynamiskt och expansivt område som lockar många verksamheter med sitt attraktiva läge. Vi ser en stor efterfrågan på lokaler i området där vi finns etablerade med flera fastigheter. Vi är glada över att välkomna Life Padel som en långsiktigt hyresgäst och hoppas att Karlstads alla padelfantaster kommer att njuta av den nya anläggningen, säger Markus Sjövall, vd Ankarhagen.

OmAnkarhagen

Ankarhagen är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter med huvudsaklig inriktning mot lager och lätt industri. Fastigheterna finns i Storstockholm samt i flera större städer i övrigaMellansverige. Totalt innehar Ankarhagen ett trettiotal fastigheter med cirka 450 000 kvm detaljplanerad mark och en total uthyrningsbar yta om drygt 95 000 kvm. Ankarhagen startade verksamheten 2011 och har sitt säte i Stockholm.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies