MAJ 2024

MSB utökar ytor hos Ankarhagen

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) hyr redan 6 590 kvadratmeter lageryta i fastigheten Telefonen 1 i Kristinehamn. Nu utökar MSB återigen samarbetet med fastighetsägaren Ankarhagen och tecknar avtal om ytterligare 1 035 kvadratmeter.

MSB’s uppdrag är att stärka samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor, kriser och konsekvenser av krig. Sedan 2018 har MSB valt att ha sitt beredskapslager i Ankarhagens fastighet, som ligger i Marielunds industriområde i utanför Kristinehamn. Beredskapslagret är en del av EU:s gemensamma samarbete inom programmet rescEU och innehåller bland annat beredskapsfordon samt säkerhets- och sjukvårdsutrustning.

“Att MSB väljer att utöka ytor i fastigheten gläder oss alla på Ankarhagen, särskilt eftersom det bekräftar vårt tidigare goda samarbete”, säger Markus Sjövall, VD på Ankarhagen.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies