AUGUSTI 2023

Multiloader Scandinavia AB hyr markyta av Ankarhagen

Ankarhagen hyr ut 569 kvadratmeter markyta till gräv- och lastmaskinstillverkaren Multiloader Scandinavia AB i fastigheten Brisen 5.

De stora, öppna markytorna tillhörande fastigheten Brisen 5 fylls nu bland annat av fordon från Multiloader Scandinavia. Företaget från Örebro tillverkar högkvalitativa hjullastare, teleskoplastare och skogsekipage och finns för tillfället representerade hos ett tiotal återförsäljare över hela Sverige. Markytan som hyrs ut är avsedd att användas som yta för uppställning av företagets fordon.

Beläget i hjärtat av industriområdet Örsholmen och med närhet till E18 är fastigheten på Stormgatan 20 ett utmärkt alternativ för industriföretag som Multiloader.

Söker ni lokal i Mellansverige?
Oavsett om du vill diskutera ditt företags lokalbehov eller om du har frågor som rör en specifik fastighet är du alltid välkommen att kontakta oss.
KONTAKTA OSS
LEDIGA LOKALER
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Mer om cookies